Dé fietsenmaker van Langedijk en omstreken

Over ons


Hallo
Ketting afstellen
Werkplaats
Versnelling afstellen
Welkom

Deze moderne fietsenwinkel wordt gerund door twee jonge en frisse ondernemers: Axel Noort en Michelle Tetteroo. Axel dé fietsenmaker opende op 2 januari 2014 de deuren van de fietsenwinkel.  Axel is echter al sinds 2007 werkzaam in de fietsenbranche. Hij heeft de opleidingen fietstechnicus, verkoop en onderneming met een gecertificeerd diploma afgerond. Michelle heeft de opleidingen CIOS en Sport, Management en Ondernemen behaald. Met deze kennis geeft zij een positieve boost aan het jonge maar snel groeiende bedrijf.

Wij beschikken over een grote showroom waarin de nieuwste modellen van de exclusieve merken KOGA en Multicycle en de merken Batavus en Cortina worden gepresenteerd.

Verder staan vakkundige mensen voor u klaar als het gaat om het onderhoud van uw fiets. Onze service is snel en reparaties worden nauwkeurig uitgevoerd. Heeft u pech en geen vervoer, dan kunt u gebruik maken van onze handige ophaalservice.

Daarnaast bent u bij Axel dé Fietsenmaker aan het juiste adres voor tweedehands fietsen, bekijk onze occasions in de showroom aan de Dorpsstraat 19 te Broek op Langedijk.

 


Hulp nodig?

0226 - 75 29 27


Bezoek Axel Noort

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 16:00

Zondag

Gesloten

Black Friday!

10% korting op alle fietsen en fietsendragers! 15% korting op alle fietstassen en kinderzitjes

Meer informatie

Winterbeurt

Is uw fiets toe aan een winterbeurt, bel gerust voor een afspraak!

Meer informatie

Occasions

In de winkel hebben een ruime assortiment staan van tweedehands (elektrische) fietsen. Bel of kom langs in de winkel voor meer informatie.

Meer informatie