Dé fietsenmaker van Langedijk en omstreken

Over ons


Hallo
Ketting afstellen
Werkplaats
Versnelling afstellen
Welkom

Deze moderne fietsenwinkel wordt gerund door twee jonge en frisse ondernemers: Axel Noort en Michelle Noort-Tetteroo. Axel dé fietsenmaker opende op 2 januari 2014 de deuren van de fietsenwinkel.  Axel is echter al sinds 2007 werkzaam in de fietsenbranche. Hij heeft de opleidingen fietstechnicus, verkoop en onderneming met een gecertificeerd diploma afgerond. Michelle heeft de opleidingen CIOS en Sport, Management en Ondernemen behaald. Met deze kennis geeft zij een positieve boost aan het jonge maar snel groeiende bedrijf.  In het jaar 2019 mag zij zich ook fietsenmaakster noemen, aangezien zij de opleiding fietstechnicus behaald heeft. 

Wij beschikken over een grote showroom waarin de nieuwste modellen van het exclusieve merk KOGA  en de merken Batavus, Sparta en Cortina worden gepresenteerd.

Verder staan vakkundige mensen voor u klaar als het gaat om het onderhoud van uw fiets. Onze service is snel en reparaties worden nauwkeurig uitgevoerd. Heeft u pech en geen vervoer, dan kunt u gebruik maken van onze handige ophaalservice.

Daarnaast bent u bij Axel dé Fietsenmaker aan het juiste adres voor tweedehands fietsen, bekijk onze occasions in de showroom aan de Dorpsstraat 19 te Broek op Langedijk.

 


Hulp nodig?

0226 - 75 29 27


Bezoek Axel Noort

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 16:00

Zondag

Gesloten

Occasions

Wij hebben een ruime assortiment aan occasions van gewone en elektrische fietsen. Kom langs of bel naar meer informatie

Meer informatie

Voorjaarsbeurt

Is uw fiets toe aan een voorjaarsbeurt, bel gerust voor een afspraak!

Meer informatie

Vakantie

Vanaf dinsdag 13 augustus t/m zaterdag 24 augustus zijn wij gesloten. Dinsdag 27 augustus staan wij weer voor u klaar!

Meer informatie